Lage prijs keukens

Lage prijs keukens? Een keuken kopen is een dure aanschaf die u maar een paar keer in uw leven doet. U wilt daarom wel een keuken die u erg mooi vind en waar u dus weer een heel aantal jaren mee verder kunt en wilt, dit voor een lage prijs? Alle informatie vind u op deze site.

Vraag de gratis keukencatalogi aan of bekijk hier >>> de laagste prijs keukens.

Een keuken wordt samengesteld uit meerdere onderdelen, daarom is het lastig om een prijs in te schatten omdat de prijs van de verschillende onderdelen vaak veranderd. Dit is een van de vele redenen wat de prijzen bij keukens vrij onoverzichtelijk maakt.

Lage prijs keukens

Tegenwoordig kunt u in een toonzaal kijken wat keukens in verschillende opstellingen kosten. De keukenprijzen lijken in de toonzaal goedkoop. Gaat u echter een vrijblijvende offerte laten maken voor uw nieuwe keuken, zult u merken dat de prijs ineens een stuk hoger is.

Dit komt omdat elke keukenmaat anders is. Een kleine aanpassing in de keuken kan grote financiële gevolgen hebben voor de prijs van uw keuken. Dus kijk de offerte altijd goed na.

In de jaren 90 werden de keukentoonzalen steeds commerciëler en werd er veel winst gemaakt op keukens. Er moest wel altijd flink onderhandelt worden op een nieuwe keuken, kortingen kreeg je ook niet zomaar, daar moest je ook om vragen. Deed u dit niet, dan betaalde u meer dan wanneer u onderhandelde.

Begin 2000 ging Ikea de ´strijd´ aan met de andere keukentoonzalen. Ikea oorspronkelijk een woonwinkel ging keukens aanbieden voor de bodemprijs. Het gevolg was dat iedereen naar Ikea ging om daar hun keuken te kopen. Vooral het idee dat mensen niet hoefden te onderhandelen om een zo laag mogelijke prijs voor hun keuken te krijgen sprak veel mensen aan.

Zij verkochten ook veel keukens via mond op mond reclame. Toen andere keukentoonzalen zagen dat het concept goed liep, werd dit vervolgens gekopieerd. De ene na de andere keukenwinkel bood ook ineens de laagste prijs voor een keuken.

Inmiddels zijn er ook meerdere keukentoonzalen die goedkoper zijn en kwalitatief betere keukens aanbieden.

Ook zijn er intussen al keukens die u al kunt kopen tussen de 1.500 en de 5.000 euro. Deze keukens zijn vaak eenvoudige rechte keukens. Er is dus niet veel keuze als u een lage prijs keuken wilt. Deze keukens zijn vaak ingericht met ‘eigen merk’ apparatuur van de keukenzaak zelf.

Uw keuken ziet er dan ook mooi uit en gaat dan ook een aantal jaren mee. Alleen kunt u niet verwachten dat uw keuken is ingericht met massief houten kastdeuren en natuurstenen aanrechtblad. De kwaliteit is dan natuurlijk ook minder dan een keuken die tegen de 10.000 en 15.000 euro is.

Wilt u weten hoeveel uw nieuwe keuken gaat kosten? Dit kan! Bereken de prijs van uw nieuwe keuken nu met de budgetplanner.

Bereken mijn nieuwe keuken!

 

Toonzaalkeukens

Toonzaal keukens zijn goedkope keukens. Toonzaal keukens kunt u dus ook als een van de lage prijs keukens beschouwen. Een toonzaal keukens zijn keukens die in een keukenzaak tentoon hebben gestaan en die eruit moeten, omdat er plaatst gemaakt moet worden voor nieuwere modellen.

Toonzaal keukens hebben de zelfde kwaliteit als een nieuwe keuken maar zijn goedkoper. Dit is omdat deze al een keer opgesteld zijn en er kleine beschadigingen kunnen zijn van het testen van de klanten.

U heeft al een nieuwe toonzaalkeuken vanaf 1.500 euro. Ook is het dat er veel korting wordt gegeven bij het kopen van een toonzaalkeuken. Deze korting kan oplopen tot wel 75 procent. Zo heeft u een nieuwe keuken voor een kleine prijs wat altijd mooi meegenomen is.

Keukeninspiratie opdoen? Ontvang gratis keukeninspiratie of bekijk hier >>> direct de laagste prijskeukens.